Kirjoitettu

Miten jalkapalloa veikataan?

Veikkausliiga

Kuningaslaji jalkapallossa on mahdollista veikata ympäri vuoden. Kauden alku on monelle lajin harrastajalle pitkään odotettu tapahtuma joka vetää yleisöä kohti stadioneita tai kotikatsomoita. Euroopan isot liigat jäävät kesäksi tauolle. Mestistä eli Mestareiden liigaa voi seurata aina kesäkuun alkupuolelle saakka. Tämän jälkeen tähtipelaajat saattavat vielä pelata omien maidensa maajoukkueissa.

Isojen liigojen kesätauon aikana kotimainen Veikkausliiga pyörii edelleen. Jalkapalloveikkausta tähdittävät vielä Jalkapallon Euroopan mestaruuskisojen karsinnat, Nuorten alle 20-vuotiaiden Maailmanmestaruuskisat sekä naisten Maailmancupin ottelut. Lisäksi yksi kesän huipputapahtumista jalkapallon parissa on Copa Americana.

Nämä kaikki futiksen ottelut ovat avoimia vedonlyönnille hyvillä kertoimilla. Live-vedonlyöntiin kuuluu usein matsin seuraaminen porukalla jolloin jännitettävää riittää kavereiden kesken vaikka oma veto olisikin mennyt ohi. Seuraavaksi kerromme erilaisista vaihtoehdoista miten voit veikata jalkapalloa.

Veikkauksen tyypit

Peruspeleissä kaikista peleistä on tarjolla sekä pitkäveto että tulosveto. Pitkäveto on netissä veikatessa yleensä kotimaista Veikkausta parempi kertoimen puolesta. Tulosveto toimii netissä yleensä kiinteillä kertoimilla, kun Veikkaus taas tarjoaa vain vaihtuvakertoimisia tulosvetoja.

Live-veikkauksissa veikataan sillä hetkellä käynnissä olevaa ottelua ja veikkauksen kohteena on pelin arvioitu lopputulos. Lisäksi livenä voi veikata voittajaa tai seuraavaa maalin tekijää. Jos katsot ottelua livenä tai TV:stä, vedon asettaminen tekee matsin seuraamisesta moninkertaisesti jännittävämpää. Suosittelemme kokeilemaan!

Tärkeimpien pelien aikaan netissä on tarjolla kymmeniä erikoispelejä. Erikoispelien teemat liittyvät esimerkiksi maalien määrään, pelaajan suoritukseen kuten siihen saako joku pelaajista kortin tai tekeekö hän maalin sekä sekalaiset vedot kuten se, tekeekö vierasjoukkue enemmän maaleja kuin kotijoukkue ja kummalla puoliajalla. Tarjontaa riittää ja etenkin Olympialaisten aikaan netissä jalkapalloa veikkaavia hemmotellaan oikein kunnolla.

Nettivakio on tarjolla netissä päivittäin. Noin 8-15 kohdetta suosituimmista jalkapalloliigoista kattaa valtavan määrän otteluita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *