Kirjoitettu

Vedonlyöntikohteita sadepäivän varalle

Onko Valioliigan alkuun liian pitkä aika? Aiheuttaako tennis kyllästymistä, koripallo hermostusta ja lätkän musta kiekko ei kerta kaikkiaan mene ylämummoon? Etsitkö vaihtelua vedonlyöntiisi? Listaamme pian hulppean listan kohteista joista et todennäköisesti ole vielä lyönyt vetoa. Siitä voimme itse asiassa lyödä vetoa. Noniin, mennään asiaan.

Olettakaamme että olet kyllästynyt, ulkona sataa kissoja ja koiria eikä kierrätyspullojen vienti kauppaan kiinnosta tänäänkään niin kuin sinä yhtenä päivänä vuonna 2015. Mitä jos kokeilisit vähän vedonlyöntiä? Jotain erikoisempaa tällä kertaa kun Uudenkaupungin Jääkotkat ei edelleenkään nousseet divarissa vaikka lujaa luistelevatkin.

Kokeile näitä vedonlyöntikohteita

  • Tee kuten Brian Zembeck. Brian haastettiin ottamaan rintaimplantit ja pitämään ne vuoden ajan. Palkinnoksi hänelle annettaisiin $100,000. Brianin suuri haaste oli löytää kirurgi joka ymmärsi itse uhkapelaamisen päälle. Lopulta Brian haastoi kyseisen kirurgin backgammoniin ja voitti tarvittavat $4500 leikkausta varten. Nykyään Brian jatkaa rinnakkaana miehenä sillä hän saa edelleen 10 000 dollaria vuodessa ellei hän poistata implanttejaan.
  • Tärkeitä päätöksiä ei kannata tehdä alkoholin vaikutuksen alla. Siksi äiti onkin varmaan ylpeä kun uusiseelantilainen 22-vuotias mies joutui virallisesti vaihtamaan nimensä 99-kirjaimiseksi. Uuden Seelannin laki sallii alle 100-kirjaimiset nimet joten uudessa kotiin postitetussa passissa luki ”Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Other Superheroes Combined With Frostnova”. Hitaasti käännettynä tämä tarkoittaa ”Täysi Metalli Hävitys Seksikkäämpi Ja Älykkäämpi Kuin Spock Ja Kaikki Muut Supersankarit Yhdistettynä Frostnovaan”.
  • Kaksi pokerin pelaajaa mittelivät purilaisten syönnistä. Howard ”The Professor” Lederer tunnetaan kasvissyöjänä. David Grey haastoi tämän syömään hampurilaisen jossa oli lihaa. Grey hävisi 10 000 dollaria burgerin kadotessa parempiin suihin. Varsinainen käänne tapahtui kun Professori haastoi Greyn tuplaamaan tai ei mitään. Professori haastoi Greyn syömään vihaamiaan oliiveja. Koska Grey epäonnistui ja luovutti, Professori kuittasi vedoista yhteensä 20 000 dollaria.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *